Företag, förening och organisation

Citygym samarbetar gärna med andra företag, föreningar och organisationer. Vi erbjuder skräddarsydda friskvårdspaket för dig som företagare och dina anställda, er förening eller organisation. Våra paket inkluderar självklart medlemskap och fri tillgång till gymmet samt bastu. Dessutom erbjuder vi möjligheten till reklamskyltning i olika storlekar inne på gymmet.

Vår samarbetsinriktning innebär bland annat att skräddarsy träningsprogram och olika medlemsalternativ för att möta de unika behoven och scheman hos anställda. Genom exklusiva företagsmedlemskap strävar vi efter att främja en hållbar hälsokultur inom arbetsplatsen.

Vi har ett redan ett antal etablerade samarbeten inom olika branscher som antingen tränar hos oss, samarbetar som partners eller sponsrar olika evenemang. Vi värdesätter nätverkande i kombination med hälsa och är öppna för förslag och idéer.

Kontakta oss om du är intresserad av att ansluta till Citygym – investera i dina anställda, stärk gemenskapen och knyt värdefulla kontakter samtidigt som ni tränar! Vi ser fram emot att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö tillsammans med er.